Κατηγορίες

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το κατάλυμα είναι χτισμένο δίπλα από την ακρόπολη της αρχαίας Ασίνης ενώ το συγκρότημα βρίσκεται σε κομβικό σημείο και μπορεί να αποτελέσει σημείο εξόρμησης προς τους γύρω αρχαιολογικούς χώρους. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται και μπορείτε να επισκεφθείτε  την ακρόπολη της Μιδέας ή την ακρόπολη της Καζάρμας, όπως και την αρχαία πόλη των Αλιέων. Να περιδιαβείτε την αρχαία αγορά του Άργους, το Ηραίο και το αρχαίο θέατρο του Άργους. Κοντά είναι και η Επίδαυρος για να θαυμάσετε το Αρχαίο θέατρο και το Ασκληπιείο.  Τις Μυκήνες επίσης, ή τη Λέρνα την αγαπημένη πόλη του Ηρακλή, την ακρόπολη της Τίρυνθας ή το Παλαμήδι και το Μπούρντζι στο Ναύπλιο.

Όμως το Porto Assini δεν αποτελεί μόνο κόμβο για σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος αλλά αποτελεί και σημείο εξόρμησης στις υπέροχες παραλίες της περιοχής.  Εκτός από τη παραλία της Πλάκας, η οποία κυριολεκτικά βρίσκεται στα πόδια σας, πολύ κοντά είναι η μαγευτική παραλία της Ασίνης (Καστράκι), η παραλία Κονδύλι ή για κάτι πιο κοσμικό το Τολό (Ψιλή Άμμος) και η παραλία Καραθώνα κοντά στο Ναύπλιο.

Για τη βραδινή σας έξοδο το Ναύπλιο μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη και κάθε γούστο για διασκέδαση και φαγητό. Γραφικές ταβέρνες, εστιατόρια και μπαράκια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στο Τολό και το Δρέπανο.

 

Εμφάνιση:
Το κατάλυμα είναι χτισμένο δίπλα από την ακρόπολη της αρχαίας Ασίνης ενώ το συγκρότημα βρίσκεται σε ..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€